Tuesday, 13 December 2011

#1 story :)

Blog ni blog baru.Again and again.aku pun dah tak tahu yang ni yang keberapa.so aku malas nak introduce ape2 pasal diri aku dah.kenal je kat facebook :)


Last nyte , aku ber-skype dengan one of my old fren.yeas,quite lame jugak tak berborak dengan dia , i think since masing2 finished our foundation programme.pendek kan cerita,i was shocked gile sebab he is in mesir now.doing his dgree in medicine kot.yang pasti medic lah. haha. lupe tanya.Tu memang cita2 dia since dulu lagi.salute kat dia sebab nomatterhow pun,dia still nak proceed bende yang dia nak.

indirectly,it make me realize that i lose many chance . hashhh. since i was young,aku nak jadi  D O C TO R . dah one step nak buat science tapi aku turning lagi masuk nursing . see ? how complicated am i kann ?



regret ? yeas. sometyme. but . i search saje2 about alexandria university which is in mesir. ade faculty of nursing.so i hope i can be there to proceed my degree of nursing in the next few years. amin .
 
 

No comments:

Post a Comment