Wednesday, 14 December 2011

pedang Nabi Muhammad s.a.w




Hye. 

ada tak sesape yang teringin nak khawin bawah pedang ? HAHA. jawapan nye aku lah .

sape yang minat sukan pedang ? sukan ke ? haha. tak tau lah.tapi main2 pedang la . ade ?

okeh . tadi petang aku pegi pameran pedang Nabi Muhammad saw dan para sahabat baginda. masyaAllah guess wut,pedang2 tuh mungkin tak kan ade same dengan yang sekarang.terdapat jugak pedang yang dilapisi dengan lapisan dan batu permata. agak2 kalau aku yang cuba nak angkat memang tak terangkat kot.macam berat. kat sana jugak ade replika umah nabi Muhammad saw . aku masuk jugak ! 

ade la jugak benda2 lain lagi. panjang sangat kalau nak cita. kat dalam tuh tak buleh amek gambar guna handfon sendiri,so tak da lah dapat nak tunjuk kat korang pedang2 tuh.sorry :)

pic blurry sket.adek aku la ni . haha.

sempat lagi online sementara tunggu semua siap :)

garang ke muka aku ? haha

muka aku dah jadi semacam . turun je panas terik. hohoi

 p/s : tomoro,i ll be going to langkawi :)

No comments:

Post a Comment