Monday, 19 December 2011

ada tips kurus dengan cepat tak ?

aku  GEMUK sekarang.
statement terbaik.aku balik kedah je semua orang tanya. semua org complain. tolak punya tolak hakikat ni,sekarang aku terpaksa mengaku. i look so fatty mati ! 
in other word,aku tak buleh trima bila tengok badan aku kat cermin atau ber-snap2. damn nampak banyak lemak berkumpul di merata2 tempat. 

Niatnya aku nak jogging bila balik kolej nanti.al maklumlah kolej dah cantik,bule pusing2 kolej. kalau yang dekat seremban tuh,tak kan nak jogging naik turun bukit hospital kan. 

so anyone yang ade tips kurus dengan cepat,do mesej me or comment me. please :(
see the LEMAK dekat perut aku ? hah !

oke gemuk. pipi naik.perut paha. pendek cite,satu badan. kecewa.

 

No comments:

Post a Comment